Miért a CloudVPS.hu szolgáltatását válassza?

Honlapunkat böngészve bizonyára számos meggyőző tényt és érvet talál, ami alátámasztja, hogy szerver infrastruktúrájának biztosításához megbízható és rugalmas partnerre talál bennünk. Mindazonáltal összefoglaltuk a legfontosabbakat, mert ezek a kritikus körülmények, amelyeket érdemes körültekintően megvizsgálnia szolgáltató választáskor.
1 MEGBÍZHATÓSÁG A szerverüzemeltetéssel töltött évek során szerzett tapasztalatainkra alapozva bátran kijelenthetjük, hogy rutinos rendszergazdák és gyakorlott ügyfélkapcsolati partnerek vagyunk. Az alapigények kielégítésen túl számíthat ránk akkor is ha egyedi kérése van, vagy különleges helyzet adódik. A VPS szolgáltatás bizalmi kérdés. Az Ön látogatói, illetve felhasználói rajtunk keresztül érik el az Ön által futtatott alkalmazásokat vagy weblapokat. Tudjuk, hogy megbízhatóságunk az Ön jó hírnevének és megbízhatóságának is záloga. Mi nem csak VPS szolgáltatása indulásakor törődünk ezzel, hanem a későbbiekben is garantáljuk a zavartalan működést, és mivel az internet sohasem alszik, mi is mindig elérhetőek vagyunk ügyfeleinknek.

2 EGYSZERŰ ÜGYINTÉZÉS ÁLLANDÓ ÜGYELETTEL Előfizetéséhez online ügyfélkaput biztosítunk, ahol nyomon követheti számláit, módosíthatja szolgáltatás csomagját, visszakövetheti üzenetváltásait, vagy szükség esetén hibabejelentést is tehet. Ha az automatizált rendszernél kényelmesebb Önnek, akkor éjjel-nappal elérheti ügyfélszolgálatunkat is (közvetlenül az üzemeltetési centrumban), ahol saját szakembereink felkészülten és rugalmasan kezelik kéréseit telefonon, vagy akár személyes megkeresés útján is.

3 RUGALMAS KÍNÁLAT A szerver-szolgáltatás piacon sokféle megrendelői igény van, amely a kis kapacitástól a különlegesen nagy és gyors rendszerekig terjed. Világmárkák megbízható berendezéseiből felépített rendszerünk nagy mérete lehetővé teszi, hogy erőforrásainkat sokféle csomagban kínáljuk ügyfeleinknek. A nálunk elköltött pénze sosem kidobott pénz, nem fordulhat elő, hogy a kínálatban nem talál az igényeihez közeli csomagot, és ezért rossz kompromisszumot kell kötnie a választáskor. Sőt, ha igényei változnak, egyszerűen válthat csomagot termékcsoporton belül, hogy a szolgáltatás mindenkor a lehető legjobban fedje le aktuális szükségleteit.

4 KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY Széleskörű kínálatunkat általánosan jellemzi, hogy szolgáltatásaink a visszafogott árazás és sokrétű vállalásaink révén igen vonzó pénzügyi választást jelentenek. A Virtuális Saját Szerverről kiszolgált adatoknak egyszerre kell mindig elérhetőknek lenniük azoknak, akiknek a tartalmat szánjuk, és soha el nem érhetőknek illetéktelenek részére. Egyszerűnek hangzik, de ennek biztosítása komplex és felelősségteljes technikai kihívás. Kiemelten foglalkozunk ezzel a területtel, minőségi szolgáltatásainkkal nagyobb eséllyel előzhet meg bármilyen technikai tragédiát.

 

Műszaki hátterünk

Egy komplex műszaki infrastruktúra csak annyira jó, amennyire a leggyengébb komponense…

…ezért műszaki téren sem kötünk kompromisszumot. Kedvező árazású szolgáltatásainkat minőségi eszközökkel biztosítjuk, hiszen az üzemeltetés területén szerzett sok éves tapasztalataink visszaigazolták, hogy megrendelőnek és szolgáltatónak is ez a leginkább költséghatékony megoldás.

Célunk a hibalehetőségek kiiktatása, ezért folyamatosan törekszünk világszínvonalú üzemeltetési szolgáltatásunk minőségének fenntartására.
Sokat dolgozunk rendszereink egészségének megőrzésén, de természetesen minél kevesebbet tapasztalnak ügyfeleink munkánkból, annál jobban végezzük a dolgunkat, mert ugyan tudjuk kezelni a kríziseket, de nyilvánvaló, hogy azokat érdemesebb megelőzni.

Az elmúlt évek során jelentős infrastruktúrát építettünk ki ügyfeleink online jelenlétének vagy belső informatikai szükségleteinek kiszolgálásához. Számos világmárkától származó, folyamatosan jól működő szerverünk biztosítja, hogy az Ön VPS-e is magas rendelkezésre állási mutatókkal működjön. Minden VPS csomagunk rendszeres automatikus biztonsági mentést is tartalmaz. Ha folyamatos probléma-megelőző munkánk ellenére rendellenes működést tapasztalna adataival kapcsolatban, akkor sem kell tartania a végleges adatvesztéstől és az azzal járó negatív következményektől.

HDD VPS SZERVEREK
 • Dell PowerEdge szerverek
 • 6-magos Intel® Xeon® E5 CPU-k
 • 15k SAS diskek, RAID 6 redundáns adattárolás
 • DDR3 ECC (hibajavító) RAM
 • 1 Gbit/s internetkapcsolat
 • KVM hypervisor
SSD VPS SZERVEREK
 • Dell PowerEdge szerverek
 • 6-magos Intel® Xeon® E5/X5 CPU-k
 • Villámgyors SSD-k, RAID 10 redundáns adattárolás
 • DDR3 ECC (hibajavító) RAM
 • 1 Gbit/s internetkapcsolat
 • KVM hypervisor
 
HÁLÓZAT
 • 100 Mbit/s: Cisco Catalyst 2950G switchek
 • 1 Gbit/s: Cisco Catalyst 3560G switchek
 • A gerinchálózat irányába minden switch legalább 1 Gbit/s sebességgel csatlakozik, “osztott 100 Mbit/s” kapcsolat nincs a hálózatban
 • 5 Gbit/s uplink a BIX felé, belföldi irányba
 • 500 Mbit/s uplink nemzetközi irányba
ÁRAMELLÁTÁS
 • Valós szinuszos, online, kettős konverziós UPS
 • Külső akkumulátor csomag, 30+ perc áthidalási idő
 • N+1 redundáns transzformátor az irodaházban
 • ELMŰ-től 3 irányú betáplálás az irodaházban
HŰTÉS
 • Hideg-meleg soros szerverterem-kialakítás
 • DX (Direkt eXpanziós) hűtési rendszer
 • 410C és 407C hűtőközeg
 • N+1 redundáns kialakítás
 • 25 ± 2 ℃
 

technikai partnerek

 
Virtuális Szervere nálunk jó kezekben lesz.
Ne költsön sokat Saját Szerverre és ne vegye magára az üzemeltetés terhét: válassza a CloudVPS.hu kedvező árú, minőségi szolgáltatásait.

Gyorsaság: Azonnal szeretne VPS-t indítani? Online megrendelés és fizetés után akár percekkel már használhatja is saját szerverét.

Szaktudás: Rendszergazdáink szeretik, amit csinálnak, ezért az Ön által megrendeltek mindig jól funkcionálnak, de ha speciális kérése van, azt is szívesen teljesítik.

Költséghatékonyság: Nagy kapacitásunk lehetővé teszi, hogy megbízható és egyben az egyik legjobb ár-érték-arányú VPS szolgáltatást kínáljuk. Kiváló minőséget biztosítunk reális áron.

 

Folyamatosság: Ügyfeleink akkor elégedettek, ha online szolgáltatásuk hibamentesen fut és magas rendelkezésre állást biztosít, ezért szervereinkben kiváló komponenseket használunk és biztonsági mentéseket végzünk.

Segítség: Kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Segítségre van szüksége szerverét illetően? Minket 0-24 órában bármikor elér telefonon is.

Kézivezérlés: Többfunkciós online kezelőfelületet biztosítunk, amellyel a szerverhasználathoz szükséges legfontosabb eszközöket közvetlenül elérheti. Többek között újratelepíthet, újraindíthat és hibaellenőrzést is végezhet.

 

Official PayPal Seal
CIB Bank
MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro
PayPal